اگر شما صاحب یک کسبوکار هستند که میخواهد برای یک نمایشگاه برنامهریزی کند، یکی از مهمترین تصمیماتی که باید بگیرید، مربوط به مقدار بودجه بندی نمایشگاه است. این موضوع ممکن است برای کسب و کارهای جدیدی که آشنایی با روند نمایشگاهها ندارند دشوار باشد، زیرا نمیدانند چه هزینههایی باید در نظر بگیرید.
اگر تجربه شرکت در نمایشگاه دارید از بودجه بندی نمایشگاه خود مطمئن نباشید، چون هیچ دو نمایشگاهی یکسان نیستند.
بودجه نمایشگاه: چگونه یک نمایشگاه را برنامهریزی کنیم؟
برنامهریزی برای نمایشگاه یک کار طاقتفرسا و دشوار است به خصوص زمانی که به بودجهبندی میپردازد. پیشروپیشگام به شما کمک میکند با کمی سازماندهی و ایدههای مفید بتوانید این کار را به راحتی انجام دهید.
ابتدا، لیستی از همه هزینههایی که برای نمایشگاه پیشبینی میکنید درست کنید. این باید شامل همه چیز از هزینه اجاره فضای نمایشگاه تا هزینه بازاریابی و خرید تجهیزات نمایشگاهی باشد. هنگامی که یک لیست جامع دارید، میتوانید شروع به اولویتبندی و اختصاص بودجه نسب به اولویتبندیها کنید.
سپس، یک زمانبندی برای نمایشگاه ایجاد کنید. این موضوع به شما کمک میکند تا در مسیر درست باقی بمانید و مطمئن شوید که همه ددلاینها را یادداشت کردهاید. این کار به شما کمک میکند تا برای هرکار بودجه قائل شوید و از هرگونه مشکل لحظه آخری جلوگیری کنید.
در آخر، تمامی فاکتورها و رسیدهایی که برای نمایشگاه خرج کردید را در یک پرونده یا پوشه نگه دارید تا هر زمان که نیاز شد، بتوانید به سرعت آنان را پیدا کنید و استفاده کنید.
با این نکات ساده، میتوانید برای یک یک نمایشگاه بودجهبندی درست کنید.
درست کردن لیست تمام موارد مورد نیاز
گام اول در بودجهبندی نمایشگاه، سازماندهی است. این بهمعنای ایجاد یک لیست از هرچیزی است که برای نمایشگاه نیاز دارید، از تعداد پانلها، ابزار تبلیغاتی، چراغها و سایر موارد. هنگامی که یک لیست کامل دارید، میتوانید شروع به تحقیق در مورد هزینه هر مورد کنید.
تخمین هزینهها
هنگامی که یک لیست کامل از مواردی که برای نمایشگاه نیاز دارید را تهیه کنید، میتوانید شروع به تخمین هزینهها کنید. این شامل هزینه اجاره یا خرید است.
همچنین باید در صورت نیاز هزینه حمل و نقل به محل برگزاری نمایشگاه را نیز محاسبه کنید.
ایجاد بودجه
پس از تخمین هزینه هرچه نیاز دارید برای نمایشگاه، میتوانید یک بودجه ایجاد کنید. این بودجه باید شامل تمام هزینههای مرتبط با نمایشگاه شما باشد، از جمله هزینه حمل و نقل، هزینه اجاره، و قیمت خرید هر موادی که نیاز دارید. هنگامی که یک بودجه ایجاد کردید، میتوانید شروع به جستجوی راههای صرفهجویی در هزینههای نمایشگاه کنید.
صرفهجویی در بودجه نمایشگاه
چند راه برای صرفهجویی در بودجه نمایشگاه وجود دارد. یک راهی که برای صرفهجویی در هزینهها میتوان استفاده کرد، پیدا کردن افراد یا شرکتهایی است که به شما تخفیف و یا حتی رایگان یک سری لوازم و تجهیزات مورد نیاز را بدهد. یکی دیگر از روشها مذاکره کردن با فروشندگان برای گرفتن قیمت بهتر است.
یکی از کارهایی که برای صرفهجویی در بودجه خود میتوانید انجام بدید، همکاری با یک شرکت غرفهسازی است. شاید در ابتدا به نظر برسد بستن قرارداد با شرکتهای غرفهسازی هزینه بیشتری را به شما وارد میکند اما در نظر بگیرید که غرفه سازان از تخفیفهای همکاری برخوردار هستند و بسیاری از مواد و تجهیزات شما را میتوانند با قیمت بسیار کمتری نسبت به شما خریداری کنند و همچنین بعضی از شرکتها به شما خدمات اجاره تجهیزات نمایشگاهی به همراه حمل و نقل رایگان به محل برگزاری نمایشگاه را ارائه میدهند که این موضوع کمک شایانی به کم کردن هزینههای شما میکند.
پیشروپیشگام یکی از شرکت های غرفه سازی است که با خدمات غرفه سازی ارزان انجان می دهد و مدرنترین لوازم و تجهیزات مورد نیاز نمایشگاهی را به شما اجاره میدهد و حمل و نقل آنها را رایگان برای شما انجام میدهد.
نکاتی برای بودجهبندی نمایشگاه
- با ایجاد یک لیست اصلی از همه هزینههایی که برای نمایشگاه پیشبینی میکنید، شروع کنید. این باید شامل همه چیز از هزینه اجاره فضای نمایشگاه تا هزینه حمل و نقل مواد به محل برگزاری باشد.
- هنگامی که لیست اصلی خود را دارید، هزینهها را به دستههای کوچکتر و قابل برنامهریزیتر تقسیم کنید. به عنوان مثال، میتوانید یک دسته برای هزینههای بازاریابی، دیگری برای تجهیزات نمایشگاهی، و غیره ایجاد کنید.
- سپس، شروع به تعیین بودجه برای هر یک از این دستهها کنید. حتماً در بودجهای که ایجاد میکنید، مقداری فضا برای هزینههای غیرمنتظره نیز بگذارید.
- سرانجام، هنگامی که هزینههای خود را شروع کردید آنها را یادداشت کنید. این کار به شما کمک میکند تا با بودجه خود متناسب خرج کنید و در صورت نیاز بتوانید تغییرات ایجاد کنید.
با دنبال کردن این نکات، میتوانید هنگام برنامهریزی نمایشگاه بعدیخود، سازماندهی بهتری داشته باشید و بودجه خود را بهتر مدیریت کنید.
اهمیت بودجهبندی برای نمایشگاه
داشتن یک بودجهبندی دقیق برای هر نمایشگاهی الزامی است. این به شما این امکان را میدهد که هزینههای خود را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که از بودجه خود فراتر نرفتهاید.
بودجهبندی همچنین به شما این امکان را میدهد که برای نمایشگاهها و رویدادهای آینده پیشبینی کرده و برنامهریزی دقیقتری داشته باشید.
داشتن یک بودجهبندی دقیق روش عالیای برای سازماندهی و کنترل مالیهای خود است.
زمانبندی و پیگیری بودجه
شرکت در نمایشگاهها ممکن است کاری دشوار باشد، به خصوص اگر شما دارای بودجه محدودی هستید. با ایجاد یک زمانبندی و پیگیری بودجه خود، میتوانید از هزینهها آگاه باشید و اطمینان پیدا کنید که نمایشگاه شما موفق خواهد بود.
برای شروع، یک زمانبندی برای اقدامات لازم جهت حضور در نمایشگاه ایجاد کنید. از مهم ترین زمانهایی که باید به آن توجه کنید زمان ثبتنام و رزرو غرفه نمایشگاهی است. سپس یک بودجه مشخص برای نمایشگاه خود مشخص کنید و حواستان باشد که حتما تمام هزینههای مرتبط با رویداد نمایشگاهی را شامل اجاره مکان، هزینههای بازاریابی، خرید یا اجاره تجهیزات نمایشگاهی و هر گونه هزینه دیگری را کنار بگذارید.
پس از ایجاد زمانبندی و بودجه، زمان آن است که مراحل کار خود را پیگیری کنید. به این صورت که تمام هزینههایی که مرتبط با نمایشگاه است را یادداشت کنید و آنها را با مبلغ بودجه خود مقایسه کنید. این موضوع به شما کمک میکند تا از هزینههای اضافی و بیشتر از بودجه بندی خود جلوگیری کنید.
همچنین چک کنید که چقدر به زمانبندی که برای خود مشخص کرده بودید رسیدهاید. این به شما کمک میکند تا بسنجید که آیا در مسیر رسیدن به زمانبندی های خود هستند یا خیر.
شرکت در نمایشگاه میتواند استرس و اضطراب زیادی را بههمراه داشته باشد، اما لازم نیست شما این فشار را تحمل کنید. با ایجاد یک برنامه زمان بندی دقیق و بودجه بندی نمایشگاه، میتوانید از مسیر لذت ببرید و فشار کمتری را تحمل کنید.
چقدر باید برای نمایشگاه خود بودجه قرار دهم؟
در زمان تخمین بودجه برای نمایشگاه، چند نکته کلیدی وجود دارد. اولاً، باید تعیین کنید چقدر میتوانید هزینه کنید. این کمک میکند تا برای نمایشگاه خود بودجهای واقعبینانه تعیین کنید.
سپس، باید هزینه اجاره فضای نمایشگاه را در نظر بگیرید. این هزینه بسته به اندازه و مکان فضا متغیر است. همچنین باید هزینه نصب و راهاندازی نمایشگاه خود را نیز در نظر بگیرید.
هزینههای دیگری که باید در نظر بگیرید شامل هزینه حمل و نقل تجهیزات نمایشگاهی به محل برگزاری و برگشت آن، هزینههای بیمه و هزینههای بازاریابی و تبلیغات است. همچنین باید برای تیم خود حقوقی برای فعالیت در طول نمایشگاه در نظر بگیرید.
با در نظر گرفتن همه این هزینهها، میتوانید بودجه واقعبینانهای برای نمایشگاه خود ایجاد کنید. با احتیاط خرج کردن بودجه خود، میتوانید اطمینان حاصل کنید که نمایشگاه شما موفق خواهد بود.
تخمین بودجه نمایشگاه میتواند کار دشواری باشد، اما لازم نیست چنین باشد. با یک کمی سازماندهی و خلاقیت، میتوانید یک بودجه نمایشگاه خوب تهیه کنید که حضور شما در نمایشگاه را آسانتر کند. حتما این ایدهها را امتحان کنید و ببینید چطور برای شما کار میکنند.
شرکت پیشروپیشگام با بیش از 15 سال سابقه در زمینه طراحی و ساخت غرفه های نمایشگاهی، در تلاش است که همیشه قیمت های خود را کمتر از سایر رقبا و بازار نگه دارد، تا تمامی کسب و کارها بتوانند در نمایشگاه دلخواه خود شرکت کنند.
تنها کافی است با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما استفاده کنید تا مطمئن شوید که تمامی خدمات ما متناسب با همه بودجه بندی ها و نیازهای شما است.[/vc_column_text]
هزینه شرکت در نمایشگاه های خارج از کشور شامل؛ هزینه ثبت نام (Registration Fee)، هزینه حمل و نقل و اقامت در کشور مد نظر، هزینه غرفه سازی، تبلیغات و… است.
شرکت های غرفه سازی نرخ های متفاوتی برای ساخت و طراحی غرفه نمایشگاهی دارند. در پیشروپیشگام به طور متوسط هزینه غرفه سازی بسته به متراژ و نوع طراحی از یک میلیون و هشتصد الی سه میلیون به ازای هر مترمربع می باشد.
بلیط نمایشگاه بین المللی تهران در سال 1402 برای هر بازدیدکننده 6000 تومان است.